[Racing på

Gotland Ring 2006]

Vi drog me båt från Nynäs på onsdagen den 28:e kl 11. Vi ankra upp i visby vid 14-tiden. Då drog vi genast upp till lägenheten som vi hyrde.
Efter att vi packat ur allt vi hade me oss så va det dags för Anders att vända på sina sänkfjädrar som han monterat fel (dom va uppåner). Efter ca 2 timmar så va de klart så då drog vi iväg mot Ringen för att kolla in va den låg så vi skulle hitta på torsdag morgonen. OCH vad har Anders lärt sig av det... JO att man inte skall mecka till kl 04 på morgonen samma dga man skall dra ;-).
På tordag morgonen drog vi till Gotland ring för att köra lite racing mellan 10-14. Vi kom dit typ vid halv 10:e å möttes av Karl-Axle som berättade om banan å sen visade oss idealspåret runt banan efter det va det dags för oss att sticka ut på banan å köra ksiten ur våra bilar. Satan va kul det är :-D. Banan va mycket teknisk å kuperad så man kunde inte vila sig särskillt mycket på ett varv förutom några sekunder på rakan innan nästa varv började. Vi var 4 bilar å 2 motorcyklister på hela banan så det blev mycket körande. Banan va ca 3.5 kilometer lång. Vi körde på den delen som kallas NORTH Circuit då restrerande delen av banan inte är klar än.
På kväll drog vi ut å gjorde Visby. På fredagen va en vilodag från Racingen så vi softade bara omkring i Visby hela dagen.
På lördagen va det bara å städa lägenheten å lämna igen nyckeln innan vi drog till ringen för ytterliggare en dag av racing. Nu märkte man att man började kunna bana så det gick som satan synd bara att bromsar å däck inte riktigt klarade av det ;-). Det va idag ca 11 bilar men vi kunde köra typ lika mycket iaf.
Vi tackar Karl-Axel för det trevliga bemötande och alla goda råd på hur man ska köra på banan. Efter dagen slut så va det bara sticka till båten å hemåt igen.

Det va allt för denna gång men vi kommer garanterat att åka tillbaka till Gotland Ring :-D.